Com arribar

Parlem?
Ara mateix

Com arribar a Porrera

Porrera és a la província de Tarragona, a 35 minuts de Tarragona, a 25 minuts de l’Aeroport de Reus, a 1,5 hores de Barcelona i a 30 minuts de Port Aventura.

S’accedeix per la sortida 34 de la A-7, tant si es ve de Barcelona com de València. Sortida Reus Est. No cal entrar a Reus, agafar la N-420 (variant), sempre direcció Falset-Alcañiz. Des de la sortida de l’autopista fins a Porrera, contar uns 20 minuts. Al arribar a dalt del Coll de la Teixeta , desviament a la dreta cap a Porrera. Està molt ben indicat. Ens trobem a dins del casc urbà. L’accés està asfaltat.

Un cop a Porrera

A l’entrada de la vila es troba la plaça de Catalunya. Per arribar a la plaça de l’Església, al costat de la casa, es pot fer en cotxe, travessant el pont de 1804 i conduint sempre cap amunt (deixar el celler Vall Llach a la dreta i tot seguit girar a l’esquerra).

A l’arribar a la plaça de l’Esglèsia, descarregar. Els cotxes s’han de deixar a l’aparcament municipal que hi ha a l’entrada del poble i que està indicat des de la carretera i des de la plaça Catalunya amb una P Blava. El pàrquing és gratuït i segur.

Allotjaments amb cuina

Accés a internet

Climatzació

Reserva Cal Porrerà
Reserva avui
costadauradapriorat-turismePrioritatDOQ-prioratDO-montsantparc-natural-serra-montsantFira del Vi Falsetdescobrirmamma prooflogo candidatura