Arribar aquí és fàcil

Parlem?
Ara mateix

Com arribar a Porrera

Porrera és a la província de Tarragona, a 35 minuts de Tarragona, a 25 minuts de l’Aeroport de Reus, a 1,5 hores de Barcelona i a 30 minuts de Port Aventura.

S’accedeix per la sortida 34 de la A-7, tant si es ve de Barcelona com de València. Sortida Reus Est. No cal entrar a Reus, agafar la N-420 (variant), sempre direcció Falset-Alcañiz. Des de la sortida de l’autopista fins a Porrera, contar uns 20 minuts. Al arribar a dalt del Coll de la Teixeta , desviament a la dreta cap a Porrera. Està molt ben indicat. Ens trobem a dins del casc urbà. L’accés està asfaltat.

Un cop a Porrera

A l’entrar al poble s’arriba a la Plaça Catalunya (coneguda també com plaça Carretera). Per arribar fins a la plaça de l’Església des d’on s’accedeix a la casa, es pot fer en cotxe, travessant el pont vell i tirant sempre amunt (deixar el celler Vall Llach a la dreta i seguidament torçar a l’esquerra). A l’arribar a la plaça de l’Església buscar aparcament. Si no en hi ha, descarregar aquí les maletes i trucar a Cal Porrerà 620 038 175.

Bany propi

Accés a internet

Tast de vins gratis amb l’estada de cap de setmana

Reserva Cal Porrerà
Reserva avui
costadauradapriorat-turismePrioritatDOQ-prioratDO-montsantsom sosteniblesparc-natural-serra-montsantFira del Vi Falsettrip advisordescobrirmamma prooflogo candidatura