La Casa

Casa de turisme rural i enoturisme

900 metres d’espais històrics, reconvertits en àmplis allotjaments, salons i racons acollidors, amb total respecte per l’arquitectura i les pintures originals que donen carácter propi a aquest allotjament rural. Des de les terrasses que hi ha a diferents nivells es gaudeix de vistes espectaculars del poble y del paisatge de vinyes i muntanyes.

Serveis

Els nostres allotjaments tenen connexió a internet per fibra òptica, calefacció i sistemes de refrigeració, cuines equipades totalment, i dos llars de foc amb funcionament. Els allotjaments es lloguen amb tota la roba de llit, tovalloles, estovalles…

Us convidem al primer cafè del dia. A les cuines hi ha cafeteres de càpsules ecològiques i compostables perquè us prepareu el cafè i a la nevera hi trobareu suc de taronja i aigua. Al poble hi ha botigues on comprar queviures i també el típic cafè de poble que obre a les 7 del matí, on podeu anar a esmorzar.

A Porrera hi ha 22 cellers i cada dia són més els que obren les seves portes per fer enoturisme. Nosaltres us convidem a un tast a un celler de Porrera si reserves 2 nits o més.

4 restaurants amb una oferta gastronòmica variada. Amb 450 habitants, Porrera te un bar de vins, el Vinum, el cafè Antic, un bar de tota la vida i 4 restaurants.

Fotografies de la casa

Per reunions familiars, estades d'empresa, trobades d'amics...
Reservar Cal Porrerà

Regala Priorat

Fem abonaments de regal personalitzats amb estades al nostres allotjaments de Cal Porrerà. Tria el que més t’agradi i us hi afegim un tast de vins i un tast d’olis gratis. Contacteu amb nosaltres i us farem les propostes que més us convinguin.

Els bonus regal o per a empreses, caduquen als sis mesos, o excepcionalment i previ acord, a l’any de la seva expedició. Bonus numerats de l’1 al 100, data d’expedició: 2006; del 100 al 200, corresponen a l’any 2007; del 200 al 300, al 2008, i així successivament.